Om Costa Cruises:

Maten som serveras kommer övervägande från det Italienska köket. För alla som av någon anledning inte gillar pasta, parmaskinka eller tiramisu finns det dock alltid alternativ på menyn från övriga världen.

En modern flotta
Flottan är mycket modern. Sedan Costa Cruises införlivades i världens största kryssningskoncern Carnival Cruises 2000 har rederiet sjösatt minst ett fartyg om året. Ombord på dessa fartyg möter klassiska och eleganta Italien glittriga Las Vegas. De har alla en färgglad inredning med många fantasirika detaljer designade av den kände amerikanske inredningsarkitekten Joe Farcus.
De flesta gästerna är européer – speciellt i Medelhavet där Costa Cruises erbjuder många olika kryssningsalternativ. Medelhavskryssningarna är ofta hamnintensiva med få dagar till havs.

Dansa under stjärnorna
Kommunikationen ombord är flerspråkig – alla meddelanden levereras exempelvis på italienska, franska, tyska, spanska och engelska. För att undvika språkförbistring är underhållningen i teatern till största del icke-verbal med mycket akrobatik och sång.
Européer gillar att dansa och följaktligen finns det många dansgolv där det spelas olika typer av livemusik långt in på småtimmarna. Särskilt populärt och välbesökt är poolpartyt där hela poolområdet förvandlas till ett dansgolv kring midnatt.

För vem?
Costa Cruises är ett bra val för alla som trivs i en färgglad europeisk atmosfär och uppskattar det italienska köket.

Costa Cruises är dessutom ett populärt val bland barnfamiljer. De lockas av förmånliga barnpriser och rederiets barn- och ungdomsklubbar. De senaste fartygen erbjuder även formula 1-simulatorer och biografer som levererar en fyrdimensionell filmupplevelse.

Alla fartyg: