Namnet till trots är Norwegian Cruise Lines ett amerikanskt rederi med en modern och ung flotta. Kryssningsupplevelsen kännetecknas av flexibilitet. På Norwegian Cruise Lines fartyg finns inga middagstider att passa eller klädkoder att följa.

Både innan och efter solen har gått ner vimlar det av aktiviteter för alla åldersgrupper. Utan ”måsten” landar allt i en informell stämning som är både full av energi och avkoppling på samma gång. 

Feel free
Ombord regerar "Feel free", rederiets omtyckta restaurangkoncept som innebär att du som gäst kan äta var och när du vill. Stämningen är därmed avslappnat ledig – det finns inga formella kvällar och du behöver aldrig klä upp dig – om du inte vill.

Det finns inte någon traditionell huvudrestaurang. Istället har du frihet att välja från ett stort utbud av restauranger varje kväll. Några ingår i kryssningsbiljetten, andra kostar extra. Italienskt, mexikanskt, franskt eller varför inte japanskt – det finns alltid en restaurang som passar dagens smak.

Underhållning för hela familjen
Hela flottan erbjuder stora barn- och ungdomsklubbar och rederiets största fartyg, Norwegian Epic, har tre gigantiska vattenrutschbanor på pooldäck. Flera fartyg har bowlingbanor.

Även kvällstid finns mycket att göra. Underhållningen i teatern håller hög Las vegas/Brodwayklass. I alla barer och lounger vibrerar luften av musik, dans och energi.

För vem?
Med en informell stämning "Feel free" och stora barn- och ungdomsklubbar är Norwegian Cruise Lines ett populärt alternativ för många barnfamiljer. Den energifyllda stämningen och alla aktiviteter gör rederiet även till ett utmärkt val för yngre par.

Norwegian Epic har ett område med mindre och modernt utformade hytter speciellt anpassade för singelresenärer. Utöver tillgång till en gemensam lounge kryssar singelresenärerna till ett reducerat pris.

The Haven By Norwegian

En privat värld till sjöss med lyx och avkoppling ett s.k. ship-in-ship för er som bor i en Haven Suite. Sviterna är eleganta och påkostade, ni har conciergeservice och butler tillgängliga dygnet runt.

Ni som bor i The Haven har en egen restaurang och ett eget poolområde. Ni har det lilla fartygets lyx och känsla, och det stora fartygets alla faciliteter, en perfekt kombination.

Alla fartyg: